REZERVIRAJTE

DARILNI BONI ZA VALENTINOVO

Najboljša darila so dragoceni trenutki z ljudmi, ki jih imamo radi. 

Presenetite svoje najdražje z najlepšim in nepozabnim darilom: doživetjem! Darilne bone za romantični oddih na
podeželskem dvorcu ali izvrstno kulinarično doživetje v restavraciji, ki jo priporoča prvi slovenski Michelinov vodnik,
lahko do 14. februarja 2022 kupite po ugodnejših cenah. Darilni boni veljajo 12 mesecev od datuma izdaje.
Darilni bon naročite na E: info@kendov-dvorec.com.

DARILNI BON ZA ROMANTIČNI ODDIH

Naročite darilni bon za paket Romantični oddih na Kendovem dvorcu, z bivanjem za dve osebi, penino in svežim sadjem v sobi ob prihodu, zajtrkom in romantično večerjo s petimi hodi in vinsko spremljavo za €370 in nudili vam bomo brezplačen “upgrade” v višjo kategorijo sobe.

DARILNI BON ZA VEČERJO V SOJU SVEČ

Podarite darilni bon za romantično večerjo s 5 hodi za 2 osebi (pijača z doplačilom) v restavraciji Kendovega dvorca, ki jo priporoča prvi slovenski Michelinov vodnik, za €128. Darilnim bonom, ki jih boste naročili do 14. februarja 2022, bomo brezplačno dodali dva kozarca penine ob začetku večerje.

VREDNOSTNI BON

Naročite darilni bon za najmanj €100 in dodali mu bomo 25% vrednosti. Darilni bon je mogoče unovčiti v hotelu ali restavraciji Kendovega dvorca.

NAJ BO OSEBNO

Darilne bone personaliziramo z imenom darovalca/ke in obdarjenca/ke.
Dodamo lahko tudi vaše posvetilo. Bone pošljemo po pošti,
v lični ovojnici z zlatim voščenim pečatom, ali po elektronski pošti.

SLADKO VALENTINOVO

Presenetite najdražjo osebo z Valentinovima torticama – tri čokolade s čokoladnim tartufom ter nežna bela čokolada z malino in sladko vrtnico. Valentinovi tortici vam pripravimo po predhodnem naročilu do konca februarja. Naročila sprejemamo na info@kendov-dvorec.com. Cena dveh Valentinovih tortic v darilni embalaži je 10€.

Ob Valentinovem koncu tedna vam nudimo tudi sveže pripravljene krofe – klasične in veganske, in sicer v soboto, 12. februarja in nedeljo, 13. februarja 2022, po predhodnem naročilu. Cena 12 svežih krofov v darilni embalaži je 12€.