Pravno obvestilo 2017-10-23T10:39:29+00:00

PRAVNO OBVESTILO

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

Za dostop do spletnih strani, objavljenih na naslovu www.kendov-dvorec.com, in njihovo uporabo, vključno z dostopom do vseh storitev, ki so na voljo preko teh spletnih strani, veljajo naslednji splošni pogoji in obvestila. Z uporabo storitve potrjujete, da ste s splošnimi pogoji poslovanja seznanjeni in jih v celoti sprejemate.
Za nedostopnost vsebin ali nedosegljivost spletnih strani iz kakršnegakoli razloga, ne nosimo nikakršne odgovornosti. Prav tako ne nosimo nikakršne odgovornosti, če iz kakršnega koli razloga te spletne strani niso na voljo v vsakem trenutku ali v katerem koli obdobju.

PODATKI O PODJETJU

Spletne strani na naslovu www.kendov-dvorec.com so v lasti Kendovega dvorca, ki je v lasti podjetja Hidria d.o.o.
Podatki o podjetju:
Hidria d.o.o., Nazorjeva 6a, 1000 Ljubljana, Slovenija
Matična številka podjetja: 5313546000
Davčna številka: 78846030
Kendov dvorec bo s potrebno skrbnostjo pri oblikovanju spletnih strani poskušal zagotavljati točnost in ažurnost podatkov na spletnih straneh www.kendov-dvorec.com, vendar ne prevzema nikakršne odgovornosti o njihovi točnosti in celovitosti. Vsi uporabniki uporabljajo objavljeno vsebino na lastno odgovornost. Niti podjetje Hidria d.o.o. niti katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi te spletne strani, ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.
Vse informacije, besedila in slikovna gradiva na spletnih straneh Kendovega dvorca so predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Vsebine, objavljene na spletnih straneh, so lahko uporabljene le s soglasjem lastnika spletnih strani oz. avtorjev vsebin.
Kendov dvorec si pridržuje pravico, da spremeni vsebino teh spletnih strani kadarkoli, na kakršenkoli način in ne glede na razlog brez predhodnega opozorila. Pri tem ne prevzema odgovornosti za kakršnekoli posledice takih sprememb.

ZAŠČITA ZASEBNOSTI

Kendov dvorec bo vse pridobljene podatke o obiskovalcih spletnih strani varoval v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov ter ostalo slovensko in evropsko zakonodajo. S pošiljanjem osebnih podatkov preko informativnega ali rezervacijskega obrazca obiskovalec spletnih strani pristane, da Kendov dvorec te podatke uporablja za interne potrebe statistike in obdelave podatkov. Pri tem se Kendov dvorec zavezuje, da podatkov ne bo posredoval tretjim osebam ali podjetjem s ciljem komercialnega izkoriščanja osebnih podatkov.

REZERVACIJE STORITEV

Na spletnih straneh Kendovega dvorca vam nudimo možnost rezervacije storitev. Nastanitev na Kendovem dvorcu in druge storitve lahko neposredno rezervirate preko spletnega rezervacijskega sistema. Vaša rezervacija je potrjena s številko kreditne kartice, datumom veljavnosti in CVC kodo ali predplačilom.
Storitve lahko rezervirate tudi po elektronski pošti: info@kendov-dvorec.com ali telefonu: 05 37 25 100. Tudi pri tem načinu rezervacije je vaša rezervacija potrjena s številko kreditne kartice, datumom veljavnosti in CVC kodo ali predplačilom.

POGOJI ODPOVEDI

Rezervirane storitve lahko brezplačno odpoveste do 16. ure po lokalnem času 7 dni pred prihodom. V primeru poznejše odpovedi ali spremembe termina zaračunamo 1 nočitev z davkom. V primeru neprihoda ali zgodnjega odhoda zaračunamo bivanje v celoti. Pri ponudbi Zgodnja rezervacija je potrebno predplačilo, brez možnosti vračila denarja.
V primeru spremembe ali odpovedi rezervirane storitve na lastno željo, ali zaradi višje sile, ne da bi za to obstajali razlogi na strani Kendovega dvorca, gost nima pravice zahtevati kakršne koli odškodnine ali znižanja cene. Odpoved mora gost urediti preko spletnega rezervacijskega sistema, na katerem je opravil rezervacijo, sporočiti preko telefona, poslati v pisni obliki ali po elektronski pošti na naslov hotela Kendov dvorec, Na griču 2, 5281 Spodnja Idrija, Slovenija; E: info@kendov-dvorec.com, T: +386 (0)5 37 25 100.

OTROCI

Otroci so dobrodošli. Doplačilo za otroško posteljico je 30€/dan.

PRIHOD / ODHOD

Rezervirana soba vam je na voljo od 14. ure dalje na dan prihoda do 11. ure na dan odhoda.

PARKIRANJE

Parkiranje na parkirišču Kendovega dvorca je za goste brezplačno. Predhodna rezervacija parkirnega prostora ni potrebna. Gostje lahko na parkirišču Kendovega dvorca brezplačno polnijo električne avtomobile.

MALE ŽIVALI

Bivanje malih živali v prostorih Kendovega dvorca je dovoljeno po predhodnem dogovoru. Doplačilo za male živali znaša 30€/malo žival/dan.

KONČNA DOLOČILA

V vseh cenah iz ponudbe Kendovega dvorca je že vključen davek na dodano vrednost. V primeru spora med strankami je za vse spore Okrožno sodišče v Ljubljani.