REZERVIRAJTE
Kendov dvorec

Sobe Kendovega dvorca

Opremljene s starinskim pohištvom, domiselno poimenovane po članih Kendove rodbine.

Master suita s teraso

Matevževa master suita s teraso

Deluxe sobe

Gospodarjeva soba • Erazmova soba • Rozkina soba

Superior sobi

Katarinina soba • Nežina soba

Dvoposteljne sobe

Anžetova • Cenetova • Davidova • Olgina • Veronikina soba

Sobane in vrtovi

Umirjen oddih, elegantna pogostitev ali poslovno srečanje v edinstvenem okolju.

Evelina S.

Osebje je bilo naravnost čudovito. Ob rojstnem dnevu mojega partnerja naju je celo presenetilo s tortico! Hotel je zelo lep, jedi v restavraciji odlične.

– Evelina S., Velika Britanija –

Gary B.

Postrežba je bila izvrstna, kulinarika odlična, razgledi še boljši. Če iščete pristen oddih v Sloveniji – z malce razkošja, sredi prelepe pokrajine – ne boste našli boljšega, kot je Kendov dvorec. Komaj čakam, da se nekoč vrnem tja.

– Gary J. B., Velika Britanija –

Marko B., Hrvaška

Posestvo je zelo dobro ohranjeno. Videti je, da je bila notranjost opremljena z veliko mero ljubezni.

– Marko B., Hrvaška –

Mark G.

Odličnost in šarm vas navdata z občutkom, da ste se vrnili dvajset let v preteklost, a v dobrem smislu. Prijeten oddih, čudovita večerja in zajtrk, zelo prijazno osebje.

– Mark G., Nizozemska –

Roland D.

Eden najboljših hotelov, kar sva jih obiskala!
Navdušena sva bila nad toplino in šarmom. Brilijanten preplet kulinarike, vin in postrežbe. Odličen lokalni značaj, izražen v vsakem krožniku, ki sva ga poskusila med najinim obiskom. Osebje je čudovito, urejenost odlična, dekoracija prelepa in predstavlja najboljše, kar ima Slovenija.

– Mark in Alexandra D., Avstralija –

Bilo je enkratno in nepozabno doživetje, uživala sva prav vsak trenutek pri vas. Vse, ambient, prijazno osebje na vsakem koraku, odlična kulinarična ponudba, vse to se človeku vtisne v spomin. Pohvala celotnemu osebju in ostanite takšni kot ste. Hvala za lepe spomine, ki bodo še dolgo živeli.

– Darinka B. in Rafael F., Slovenija –

Gosta iz Francije

Kraj je prelep, kulinarika čudovita: prefinjena, omogoča odkrivanje lokalnih posebnosti. V umirjenem okolju sva se resnično sprostila in počutila kot doma.

– Gabriela in Norbert D., Francija –

Jožica L.

Ko z možem iščeva humanost v odnosih, pristnost in srčnost, ko iščeva odnos do narave, do vsega živega in neživega, poiščeva Kendov dvorec. Sem rada povabiva vse, ki nama v življenju kaj pomenijo. In tu se vedno znova spomniva, kako je življenje lepo. A tisto, kar najbolj šteje, ste osebje tega dvorca. Neprekosljivo v Sloveniji. Poklon!

– Stane in Jožica L., Slovenija –

Mike C., ZDA

Lepo posestvo v očarljivem okolju. Prvorazredni prostori in storitve. Izkušnja, ki si jo zapomniš.

– Mike C., ZDA –

Julie B., ZDA

Posestvo je čudovito! Notranjost je res zelo lepa, predvsem pa sem uživala na zunanjih površinah. Posedanje na ležalniku ob kozarcu domačega vina ter ob narezku iz domačih mesnin in sirov je bil popoln zaključek mojih aktivnih dni. Vsi so bili zelo prijazni. Potovala sem s svojim velikim zlatim prinašalcem in zanj so še posebej lepo skrbeli. Hvala za čudovito bivanje.

– Julie B., ZDA –

Gosta iz Kanade

Prelep zgodovinski hotel v zanimivem predelu Slovenije. Osebje nama je izkazovalo gostoljubnost na vsakem koraku. Kulinarična doživetja so bila izjemna. Zelo nama je bila pri srcu tudi pokušina vin (darilo hiše za člane kluba 5C). To je bilo najboljše 5C darilo, ki sva ga bila deležna v več kot 40 Relais & Châteaux hotelih. Bravo.

– Mark L., Kanada –

Gostje iz ZDA

Kako čudovit kraj! Miren, nedotaknjen, pravi raj na zemlji. Hvaležni smo, da na svetu obstajajo tako izjemni kraji. Odlična postrežba, gostoljubnost in kulinarika!

– Sundar M., ZDA –