REZERVIRAJTE

Najprostornejša sobana Kendovega dvorca, nekoč Kendova konjušnica, je danes elegantno opremljen prostor, namenjen praznovanjem, poročnim slavjem, kosilom in večerjam. Hanina sobana gosti tudi poslovna srečanja, predstavitve, izobraževanja in kulturne dogodke.

Hanina sobana sprejme:
Sprejem: 100 gostov
Kino postavitev: 80 – 100 gostov
I postavitev: 28 gostov
Banketna postavitev: 100 gostov

Iz svetle sobane se odpira pogled na cvetlični vrt in sadno drevje. Ob večerih tu pripravimo pokušino izbranih vin s hišnim sommelierjem. Sobana je namenjena tudi poslovnim in študijskim srečanjem, poročnim slavjem in praznovanjem ter večernemu druženju.

Jakobova sobana sprejme:
Sprejem: 60 gostov
Kino postavitev: 50 gostov
U postavitev: 24 gostov
Banketna postavitev: 60 gostov

Peč z zapečkom, bohkov kot in stara kredenca dajejo občutek toplega doma. Najbolj avtentično opremljen prostor Kendovega dvorca spominja na tradicijo lokalnega okolja. Hiša je bila nekdaj glavni prostor domačije, kjer se je družina zbirala ob obedih. Morda prav zato tu najbolj teknejo sveže pečen kruh ali šilce domačega žganja.

Hiša sprejme:
Sprejem: 30 gostov
I postavitev: 16 gostov
Banketna postavitev: 20 gostov

Obokan prostor, kjer je bila nekdaj črna kuhinja z odprtim ognjiščem, spominja na izročilo prednikov. Nekdaj je tu dišalo iz loncev, danes pa umirjen prostor vabi, da posedite ob ognjišču, uživate ob Kendovih piškotih ali štrukljih, poskusite hišna žganja in vina ali vzamete v roke knjigo ali časopis.