REZERVIRAJTE

Izpolnitev sanj

Praznično vzdušje dvorca je pravo mesto za vajin: Da!

V več kot dvajsetih letih delovanja in organizacije porok smo pridobili bogate izkušnje, ki jih bomo z veseljem delili z vama. Prisrčno vabljena na ogled dvorca – vajine poročne destinacije. Pripravili vama bomo pokušino jedi iz poročnega menuja in skupaj z vama dorekli najboljši izbor. Z velikim veseljem vama bomo pomagali uresničiti vajine sanje.

V vseh letnih časih

Poroka na Kendovem dvorcu je lepa v vseh letnih časih: na travnatem vrtu pod stoletno jablano ali v svečano okrašeni Jakobovi sobani. V idiličnem okolju dvorca se razkošje prepleta z domačnostjo.

Pod stoletnimi jablanami

Na tlakovanem Haninem vrtu

V svečani Jakobovi sobani

Na vajin poročni dan bo dvorec odet v praznična oblačila – samo za vaju.

Ob vajini poroki vama nudimo dvorec v celoti: tri sobane, suito za mladoporočenca in še deset sob za svate, travnati vrt pod stoletno jablano in cvetlični Hanin vrt z vrtno lopo. Skupaj z vama oblikujemo poročni scenarij. Zaupajta nam svoje želje.

Poročni obred

Poročni obred na Kendovem dvorcu lahko združita s cerkvenim obredom v bližnji romarski cerkvi, pri Mariji na Skalci.

Poročno kosilo ali
poročna večerja

Izbor jedi, vina in način strežbe izbremo skupaj z vama. Za vaju in vajine svate pripravimo celotno kulinarično ponudbo, od predjedi do poročne torte. Poročno kosilo ali poročno večerjo postrežemo na klasičen način ali kot banket. V poletnih mesecih jedi iz poročnega menija postrežemo na vrtu, polnem cvetočih hortenzij. V hladnejšem delu leta pa mize praznično pogrnemo v svečano okrašeni Jakobovi ali Hanini sobani.