REZERVIRAJTE
PONUDBE

S SPOŠTOVANJEM DO VODA

Kendov dvorec se na pobudo Relais & Châteaux letos prvič pridružuje praznovanju svetovnega dneva oceanov.

Na Kendovem dvorcu obeležujemo svetovni dan oceanov s posebnim ribjim menijem, ki smo ga pripravili v sodelovanju z odličnimi lokalnimi dobavitelji. Postregli vam ga bomo od 8. do 10. junija 2018:

Žlikrofi s postrvjo iz Trebuščice

Ročno izdelane testenine, tradicionalno polnjene s krompirjevim nadevom, tokrat z nadevom iz postrvi iz Trebuščice, v ribji juhi

Dobavitelj postrvi: družinska ribogojnica Libo iz Gorenje Trebuše

Štruklji z divjimi šparglji

Tradicionalni štruklji s skuto iz Poljanske doline z divjimi šparglji in drobnjakovo omako

Piranski brancin s porom in meto

Piranski brancin Fonda z mladim porom, metino omako in Obadovim oljčnim oljem iz Dekanov

Dobavitelj brancina: Ribogojnica Fonda

Hruška & oreh

Sladoled iz hruške in pečen orehov štrukeljček

REZERVIRAJTE SVOJO MIZO
Prosimo za predhodno rezervacijo na T: 05 37 25 100 ali E: info@kendov-dvorec.com. Menu svetovnega dneva oceanov strežemo od 8. do 10. junija, v času kosil med 12. in 14. uro in večerij med 19. in 21. uro. Cena menuja je 45€.

PRAZNUJEMO Z RELAIS & CHÂTEAUX

Kendov dvorec se s hoteli mednarodnega združenja Relais & Châteaux po vsem svetu pridružuje praznovanju svetovnega dneva oceanov, ki je priznan s strani Združenih narodov. Kuharji ob praznovanju pripravljajo trajnostne menije, ki so spoštljivi do narave in lokalnega okolja ter skladni s priporočili okoljske organizacije Ethic Ocean. Praznovanje svetovnega dneva oceanov je namenjeno spodbujanju trajnostnega ribolova in ozaveščanju ljudi o pomenu ohranjanja voda, od oceanov, do morij in rek.