Zimske počitnice 2017-12-08T18:12:44+00:00
Kendov dvorec in winter
PONUDBE

ZIMSKE POČITNICE

Doživite čar zime na Kendovem dvorcu.

Zima ogrne pokrajino, ki obdaja Kendov dvorec, v čudovito snežno odejo. Čas počitka za naravo je čas zimskih radosti, ko lahko v bližnji okolici smučamo, se sankamo, tečemo na smučeh ali se sprehajamo po zasneženi pokrajini. Doživite lepoto zimskega časa z našo posebno ponudbo 4 nočitve za ceno 3.

Ponudba 4 nočitve za ceno 3 vključuje:
4 zaporedne nočitve v suiti ali sobi Kendovega dvorca
Samopostrežni zajtrk
Pijačo dobrodošlice

Več informacij

Cena 4 nočitve za ceno 3: od 420€
Cena je odvisna od razpoložljivosti, sezone in izbrane namestitve. Cena vključuje 4 zaporedne nočitve s sampostrežnim zajtrkom za dve osebi, pijačo dobrodošlice, brezplačen WiFi in DDV. V ceno ni vključena turistična taksa, ki znaša 1,15€/osebo/dan.

Rezervacije:
Rezervirate lahko preko naše spletne strani, po elektronski pošti: info@kendov-dvorec.com ali telefonu: 05 37 25 100. Rezervacijo potrdite s številko kreditne kartice, datumom veljavnosti in CVC kodo ali s predplačilom.

Plačilna sredstva:
Gotovina, nakazilo, debetne ali kreditne kartice: Master/Eurocard, Visa, American Express, Diners.

Pogoji odpovedi:
Brezplačna odpoved do 16. ure po lokalnem času 7 dni pred prihodom. V primeru poznejše odpovedi ali spremembe termina zaračunamo 1 nočitev z davkom. V primeru neprihoda ali zgodnjega odhoda zaračunamo bivanje v celoti. Pri ponudbi Zgodnja rezervacija je potrebno predplačilo, brez možnosti vračila denarja.

Otroci:
Otroci so dobrodošli. Doplačilo za otroško posteljico je 30€/dan.

Prihod/odhod:
Rezervirana soba je na voljo od 14. ure dalje na dan prihoda do 11. ure na dan odhoda.

Parkiranje:
Parkiranje na parkirišču Kendovega dvorca je za goste brezplačno. Predhodna rezervacija parkirnega prostora ni potrebma.

Male živali:
Bivanje malih živali je dovoljeno po predhodnem dogovoru. Doplačilo za male živali znaša 30€/malo žival/dan.